سیاست های جدید گوگل برای حفظ حریم خصوصی


Googleخدمات جدید، امکانات جدید را هم می خواهند تازه اگر آن خدمات خدماتی در ارتباط با زندگی خصوصی شما هم باشند. باتوجه به ایراد هایی که به فیس بوک جهت حفظ حریم خصوصی افراد گرفته می شود و البته فیس بوک هم جز چند تغییر کوچک فعالیت دیگری از فیس بوک در این رابطه مشاهده نشده است اما گوگل نمیخواهد تمامی این ایرادات به سرویس هایش به خصوص گوگل پلاس گرفته شود. طی این چند روز ایمیلی از سوی گوگل دریافت خواهید کرد که این مطالب در آنها به خوبی توضیح داده است اما در ادامه ی این مطلب نیز حرف های جالبی در این باره خواهید خواند...




از ابتدای تولد گوگل تا کنون در این زمینه فعالیت هایی صورت گرفته است اما اکنون این تغییرات جهتی دیگر به خود میگیرند و به گفته ی گوگل پس از امتحان 60 سیاست و خط مشی رازداری اکنون الان گوگل یک سیاست را در پیش خواهد گرفت. این تغییرات از 1 مارس 2012 اعمال خواهند شد. این تغییرات همچنین تاریخچه ی کوتاهی از سیاست های قبلی و مقداری بحث حقوقی و قانونی و... و البته توضیح در مورد این خدمات جدید گوگل به زبان فارسی در این آدرس موجود است. گوگل توصیه کرده که حتما این مطالب را بخوانید اما اگر وقت آنرا ندارید یا اهل بحث های حقوقی نیستید میتوانید از بخش سوالات متداول استفاده کنید که به طور خلاصه در این باره بحث هایی شده است.







منظور از حریم خصوصی کاربران اینترنتی چیست؟


جواب این سوال ساده است شما به سایتی که در آن درحال ثبت نام هستید باید قبل از پر کردن هر فیلد به آن اعتماد کنید زیرا که اطلاعات مهمی در مورد شما در آن سایت در حال آپلود هستند از جمله فیلد هایی چون نام و ... که خودتان آنها را وارد میکنید و یا آی پی و کشور و یا حتی آدرس منزل شما که تنها با استفاده از آی پی شما قابل فهم هستند. اما درواقع حفظ حریم خصوصی کاربران همان فیلد هایی است که توسط خود کاربر پر میشود مثلا هنگام عضویت در گوگل یا فیس بوک شما اطلاعاتی را در اتیار سرویس دهنده (یعنی همان گوگل یا فیس بوک) میگذارید که در بخش پروفایل یا داشبورد شما قابل مشاهده و تغییر است . در واقع اطلاعاتی که گوگل از شما به عنوان یک کاربر عادی دریافت میکند بدین شرح است:

اطلاعاتی که ارائه میدهید(که در بالا گفته شد) - کوکی ها (هنگام استفاده از سایت هایی چون گوگل به شما کوکی هایی ارسال میشود که به گفته ی گوگل فقط برای بهبود جستجو و تبلیغات مورد استفاده است) - داده های موقعیت مکانی - ارتباطات کاربر و...
موارد بالا که به سیاست های قبلی و یا کنونی مربوط میشوند به همراه توضیحات گوگل در این آدرس به زبان فارسی قابل مشاهده است. اما اطلاعات در مورد خط مشی جدید در این آدرس موجود است.



مطمئنا" گوگل در جواب به سوالاتی چون " آیا گوگل اطلاعات را به شخص ثالث میدهد؟" جواب مشخصی خواهد داد اما همه باید بدانیم که فضای اینترنت بسیار پر خطر تر از فضای زندگی واقعی است ولی در مقابل سایت هایی چون فیس بوک و یا گوگل فعلا تنها راه اعتماد به آنهاست زیرا عملا" از دست یک کاربر عادی در این زمینه کاری بر نمی آید اما نکته اینجاست که کمپانی چون گوگل زیاد دوست ندارد متهم به عدم رعایت حقوق خصوصی کاربران شود!

اگر بخواهید یا نه باید از این سیاست های گوگل استفاده کنید ولی هنوز مشخص نیست که این سیاست های جدید که برای تمامی سرویس های گوگل هم ارائه میشود به سود کاربران است یا خیر؟

نظر خود را درباره ی فعالیت های سرویس دهنده های اینترنتی برای حفظ حریم شخصی کاربر برای ما بنویسید.

منبع: گوگل

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

 

Most Reading